Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan azca yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut balans kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Kapısının hizmetını eylemek yürekin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını savsama buyurmak veya amatörce gerçekleştirmek resmî gerilara teknik hevesliabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak koltuk alabilirsiniz.

ürkü kolu olmalıdır: Evgin çıkış bapları, panik koluna sahip olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve palas bir şekilde açılmasını esenlar ve insanoğluın acil durumlarda güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Kapıların yangına dayanıklılığı, yangına verilen kaldıklarında ne kadar süre ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu müddet, yangın merdiveni kapkaloriın yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 öğür uslu kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, haklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın Merdiveni Kapısı Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için başkalık göstermektedir. Hediyeı etkileyen ana aktif bapnın öfkee peklik seviyesidir. Bu öfkee peklik seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme üretimları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın Bapsı, acil durumlarda yapıdan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve benibeşer hayatını üs yer, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Her yangın merdiveninin her iki kanatında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Ekseri yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu acil çıkış bapsı, buhran anlarında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Report this wiki page